TÄVLING PÅ PHOTOAB!!!!!!! MISSA INTE!!!

MISSA INTE DEN MEGACOOLA TÄVLINGEN JAG HAR PÅ PHOTOAB.BLOGG.SE!!!! :D
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR


Till ljudet av Loreen...

...så blir början av dagen bra!
Klicka på bilden!


Hej hej!

Ganska dött här? Ja... Har inte orkat och inte haft tid till bloggen, okej!? :) Hoppas på att jag kan uppdatera lite bättre framöver, bloggsvackor suger :( Glöm inte: http://photoab.blogg.se/


Läs min recension...

...HÄR.


Recensent

Jag ska recensera en kopplingsring åt tvspelsweb. Grymt! Har jag förstått det rätt får jag den i utbyte mot recension ;) Skriver jag även en unik artikel så får jag ett presentkort med! Gryyyyyyymt! :D


HUR SNYGGA!?


GIF

Mer bilder och GIFs här --> LINK


HP i mitt <3


Malin

Snart kommer Malin hit! Då blir det att fota porträttbilder, YEAH


Lördagens riddagbok

Okej, jag har blivit lite off på det här med riddagbok (hela bloggen med) men nu är jag igång!
I går (lördags) red jag, trots vädret, som inte var supermysigt. Men vi slapp regn i alla fall halva rundan! Det blåste och regnade, det slutade med att både jag och Koolio bara var blöta på ena sidan, haha!
Och så till rundan; vi gick bort mot Grönkullen, men vände eftersom det fastnade massa snö på hovarna om vi gick hela rundan. Så vi höll oss på vägen :) Men det gick bra det med! Blev bara en skrittrunda ;) När man kom tillbaks var man både blöt och kall, men man kan ju inte bara rida när det är bra väder ;)
Markoolio fick stå inne och mumsa hö tills efter lunch så han kunde torka innan jag la på täcket :)
Blöt heeeeest


Got my eyes on you, guys!

Lyssnar på musik och tar på mig kläder, IDAG ÄR DET SISTA DAGEN INNAN LOVET! ÄLSKA! Sååååååå skönt att bara skita i allt och slippa skolan för en vecka, har aldrig längtat så mycket efter loven som jag gör nu i åttan, kanske för att det är ganska mycket i skolan just nu ;) Men ÅH vad bra det ska bli! Ska va med Annie en hel massa, och Malin också en del hoppas jag på :) Man får ju passa på att träffa de som man inte ser varje dag i skolan!
Bloggar mer senare idag, ses!


Nu ligger dina kläder ute på gatan...

...och jag går i dagar i tröjan du hatar, ah ah ah

Lalala, älskar den låten! I övrigt älskar jag låtar på svenska... Svenska är speciellt. Det är inte många ställen man pratar svenska på, här i Sverige, i Finland och en liten by i Ukraina (har jag för mig). JAPP, svenska är fint. Ta vara på språket!!! (jag hatar när man gör mer än ett utropstecken/frågetecken, såååå fult)
I alla fall så har jag inget jättebra att skriva, men jag skriver ändå, för er skull, SNÄLLT VA!? :D
Väntar på att kamerabatteriet ska laddaen stund till, får panik när det blinkar rött på kameran, ha-ha :) Vem får inte det liksom ;)
Det regnar idag... Suck. Fast jag bryr mig inte så mycket. Regn kan vara mysigt! Man får inte dåligt samvete för att man sitter inne åtminstone :)
Däremot får man dåligt samvete (typ? :s) när man sitter och skriver ett heeeeeeelt onödigt inlägg på bloggen och man egentligen ska plugga matte, ähä. Men som sagt, för er skull gör jag detta totalt ointressanta inlägg! :)
Och *damdamdamdam* ni får en underbart vacker bild på mig och Rebe!
Snygga!


Föföföföföföföförlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat! Verkligen! Jag vet inte vad jag ska blogga om och jag har inte haft tid, bloggtorka! :o Men ska försöka skärpa mig ;)


Har blivit...

...lite down här. Men imorgon börjar en ny vecka och jag hoppas att jag kommer på blogg-spåret igen! :)
Så länge kan ni ju checka: http://photoab.blogg.se/


Tisdagens riddagbok

Jag red på betesåkern som jag gjorde i lördags (?). Det gick bra! Travade mycket, han blev till och med lite svettig, inte undra på med den pälsen! Han var lite pigg och så i början, för mamma åkte skidor en bit bort, så han stirrade på henne hela tiden och blev lite trippig. Men han lugnade sig sen när vi gick bort till åkern :) När jag skulle galoppera uppför den sista "galoppbacken" fick han nåt ryck och stack tio meter då jag inte hade någon kontroll, menmen, det gick bra ändå ;)

Blev inga bilder, kom på att jag kanske skulle fotat nåt när jag kom in i huset igen xD


some_text
bloglovin