Sunrise


And out!

Ska ut och filma lite med kameran nu, kan ju filma hur länge som helst när jag har detta minneskortet! Sätter ihop den sen :) Ha de!


Tv4 Halland

Jag brorsan och pappa är med på Tv4 Halland idag japp :)


Gekås-köp

Detta är en del av de grejer jag söpte på Gekås, SÅ nöjd!


Lördagens riddagbok

Igår (lördag) gick jag ut och red vid kanske 10. Ryktade honom och sadlade. Red runt Algustorp (Gamlabo - Grönkullen - Gödestad - Algustorp - Hemma), en runda på ungefär 1 h och 20 min. Det gick bra! Fast jag trodde ibland att jag skulle frysa ihjäl, jädrans vad kallt det var! :S
När jag kom tillbaka så tränade jag "hov" och "bergsgeten" lite grann. Markoolio är riktigt grym på "bergsgeten", än så länge "utan" kommanda, alltså han kan stå "bergsgeten" jättebra utan att jag ber honom (se bild) :)
Såhär brukar Markoolio stå :) Kul att kunna se vad som händer tycker han nog :P


God natt

God natt allihopa!


Cupcakes


Torsdagens riddagbok

Jag har bestämt mig för att bli bättre på att skriva riddagbok! Mest för min egen skull, kan ju vara kul att läsa hur det gick och om man har utvecklats. Sist jag skrev red jag i paddocken och gjorde "Os-ringarna", så det var ett tag sedan. Men nu till torsdag!
Jag red (och mamma gick) den lilla Grönkullen-rundan. Det är en runda som brukar ta ungefär 40 min, men vi travade inte så mycket och gick inte så fort så det tog 60 min ;)
Det gick bra! Markoolio skötte sig jättebra, när vi var inne i kullen eller vad man ska säga, så flög det upp en fasan rakt framför oss :O Fast jag blev nog räddare än Koolio, han lugnade sig fort och sen var det inget mer med det! Söten :)
Sista biten hoppade jag av och gick/sprang, vinden var ISANDE kall, huh! :S
När vi kom tillbaka så sadlade jag av och kratsade bort snöklumparna som var i hovarna. Flätade svansen, och mockade. Riktigt kul att mocka när han är inne, låter dörren stå på vid gavel så står han där och ser sig omkring :) En utav hans favoritsysselsättningar, tror jag bestämt!
Sen tränade jag lite "hov" och "bergsgeten" också, han börjar få kläm på "hov" ganska bra! :D


http://photoab.blogg.se/

http://photoab.blogg.se/


Tävlar: Tema Vinter

Är med i Tvspelswebs tävling om en valfri reflexskärm. Temat är VINTER. Om jag vinner vill jag ha DEN HÄR reflexskärmen.
Vad är mer vintrigt än gnistrande snö!?


Helgen

Helgen spenderades hos Malin, mer bilder HÄR :)


Dagen...

...kan ni läsa om här :)


Veckoplanering

  • Måndag: Städa, göra läxor och lite så.
  • Tisdag: Ungdomsmässa+konfa, woop-woop.
  • Onsdag: *damdamdamdam* Fota Viktoria och kanske Moa med! Superkul :D
  • Torsdag: Inget planerat.
  • Fredag: Inget planerat, slappa typ :)
  • Lördag: Rida, kanske ska till gekås :P
  • Söndag: Rida, kanske ska till gekås, ingen dag bestämt än :)
Go´vecka, eller vad sägs? Slappt i skolan med, på tisdag har vi Netscan hela dagen och på onsdag trippelbollsturnering, go lag röd 8AB :D
Bild från när jag fotade stjärnorna, invinsible-car!


Dagen

Ja, okej, den blev på fel håll. Och sånt hatar jag, men det typ krånglar att ladda upp för jag orkar inte förminska bilderna, ehe.... :)
Kopierar texten från bdb eftersom jag inte orkar skriva, woop-woop.
Det snöade ju massa igår, och den är kvar! Jag är SÅHÄR lycklig (och lite till)!
Iallafall, sov ju hos bästa Malin inatt. Mysigt mysigt :)
I morse när vi hade ätit frukost gick vi ut och fotade lite. Sen gick vi in och jag packade mina grejer för skulle åka innan lunch. Och då frågade hennes kusiner om vi ville åka pulka med dom :) Så det gjorde vi! och fort gick det, WEHA! :D
När jag hade ätit lunch så gick jag ut och red, det gick jättebra! Vi fick hålla oss på vägarna som var skottade så han inte skulle få så stora "klampar" på fötterna ;)
Sen var det världens snyggaste stjärnhimmel ikväll också! Så fotade lite, men blev typ inget bra >.<


Snape, Snape, Severus Snape, Snape, Snape, Severus Snape, DUMBLEDORE, Spane, Severus Snape, DUMBLEDORE, Ron, Ron, Ron WEASLEY, Ron, Ron, Ron WEASLEY, OSV.

Harry Potter, Harry Potter, OH, Harry Potter, Harry Potter, and so on.
ÄLSKA
Lätt kvällens/dagens/nattens låt!
some_text
bloglovin