Tävlar om ett rosa bak och dekorationspaket!

Jag tävlar om detta rosa bak & dekorationspaket hos Bakverk och Fikastunder..
Tävla du också! Tävlingen pågår fram t.o.m den 12 juni.


Som ni kanske har märkt, kära bloggläsare, så älskar jag att vara med i tävlingar! Jag är med i stort sett varenda tävling jag ser som verkar något sådär intressant! ^^


Oj...!

Nämen ser man på! Vad litet och sött och mysigt mitt gamla rum var! Hihi!
Det rummet jag har nu (innan vi flyttade in, nu är det mycket mysigare :))
Foto; Edvin (övre bilden) och Jag (Nedre bilden)


Öhm, fattar ni nåt i detta inlägget eller? xD

Efter 4 dagar hemma från skolan (helg+2 dagar sjuk), måste jag säga att jag saknar alla mina vänner jättemycket! Shit, jag undrar hur det ska gå för mig på sommarlovet...
I alla fall så kommer jag till skolan imorn :D :D :D :D :D :D :D :D :D Hihihi! Det ska bli SÅHÄR kul att träffa alla vänner igen! :D
Förresten så blev det inte McDonalds med ARIL imorn,,,,,,, för att "det var orättvist mot de andra", men vad man än gör är ju typ orättvist >.< Men vi ska i alla fall på PickNick istället sa Josse :)
Åh! Jag längtar verkligen till skolan imorn! xD Jag hatar (bokstavligen) att bara sitta hemma och nte göra något vettigt ^^ Konstigt kan tyckas men så är det ;)
Oj va långt och konstigt detta inlägget blev, hoppas att man förstår något i alla fall :)
Btw, så har jag laddat ner ett jättebra program som man kan filma skärmen ;) Vill ni ladda ner det så finns det HÄR (vet ej om det funkar till Mac, men funkar bra till PC).
Ja, detta är jag då (rättare sagt, en del av mig, mina ögon, höhö=} ) ^^ Inte så svårt att förstå kanske (: Menmen, det finns kanske vissa som inte förstår att detta är jag utan tror att detta är nån annan, min kompis, nån jag...blablabla (: Hehe =] Hur sjutton ska folket stå ut med mig B-) Nä, nu får jag sluta skriva innan ni somnar ;)  Syns! :D
Första bilden jag laddade upp på bloggen för ca...315 inlägg sedan ^^
Foto; Jag


SHIT

Shit, vad hände med min bloggdesign? :s Den bara blev konstig!? Jag skulle fixa lite grjer i designen, och när jag skulle kolla hur det blev så hade inläggsbiten hoppat till höger och menyn åt vänster!? Få inte panik, få inte panik... Ser ni det också? Såhär ser det ut för mig;
Om någon vet hur jag ska göra så lämna en kommentar, SNÄLLA! ;o


Van Canto

Van Canto är en a capellaband från Tyskland som gör covers på framförallt hårdrock och metal-låtar :) Bandet består av fem "sångare" och en trummis. Två utav sångarna sjunger vanligt, de andra skapar musik med sina röster som ersätter bas och gitarr. Själv tycker jag att de är helt grymma!
De har gjort covers på bl.a Fear of the dark och Master of puppets. Van Canto kan du hitta på youtube eller Spotify.
Något jag tycker är coolt är att de har gjort en cover på Stora Rövardansen som är med i Ronja Rövardotter! Riktigt nice :)
Här är en annan låt som är bra, videon är ju grym den med!


No school

Hemma från skolan idag också för att jag hade hosta+snuvig. Men imorgon SKA jag gå till skolan det har jag bestämt (om jag inte helt plötsligt drabbas av en dödsfarlig, smittsam sjukdom och sätts i karantän, förstås)^^
Jag tänker redigera lite bilder, fixa med designen(!) och ja, jag hittar väl på nåt ;)
En bild från när jag var ute och tog mig en nypa luft (och herre, så mycket luft det var ute igår! Blåste halv storm så det var inte lätt att ta kort på dom söta blommorna!).
Liljekonvalj
Foto; Jag


Exakt

Exakt nu (för en minut sen, tihi) slutar vi skolan enligt schemat.
Intresseklubben antecknar.
I sina anteckningsblock.


Tävlar: Tema Kärlek

Är med i tvspelsweb's tävling och denna veckan kan man vinna valfritt macroset eller adapterring! Temat är Kärlek.
Om jag vinner vill jag ha det här macrosetet.
Motivering: Ett knivigt tema! Valde denna bilden för att jag tycker att den utstrålar kärlek och framförallt: Att kärlek utstrålar värme!

'
Foto; Jag


Förkyld

Är hemma från skolan idag på grund av att jag har dragit på mig en förkylning. Hoppas på att kunna gå till skolan imorgon i alla fall :)
Idag kommer jag nog spendera ganska mycket tid framför datorn eftersom det inte finns så mycket annat att göra när man sitter själv hemma. Efter lunch tänkte jag gå ut på en lite fotopromenad, för att vädret är underbart vackert idag! Man har verkligen ingen lust alls att vara förkyld när solen skiner och himlen är klarblå :(
Uppdateringen här har inte varit på topp eftersom att jag har haft ganska fullt upp med annat. Och när jag väl kommer till att sätta mig vid datorn så orkar jag inte ^^ Uppdateringen kommer vara lägre under sommarhalvåret antar jag, eftersom man då är ute istället för att sitta framför datorn och glo ;) Men jag kommer ju självklart skriva ett par inlägg i veckan!
Oj vad mycket text det blev! Jag känner att jag inte har skrivit här på ett tag... ^^
Ska försöka fixa lite med designen idag också :) och plugga lite spanska...^^
En bild jag är grymt nöjd med! Har gillat den från första stund.
Foto; Jag


Tävlar!

Jag är med och tävlar om ett finfint set med bakgrejor hos bliminjäst! Hoppas att ni också vill vara med! :D
Vinsten ser ni på bilden :)


Rosa ~ Pink ~ Rosa

Den till vänster eller den till höger? Vilken var finast tycker ni? Själv har jag inte bestämt vad jag tycker än ^^
Foto; Jag


Tagga ner

Foto; Jag


Tävlar: Tema Din bästa bild

Ååååååh! Detta temat är ALLTID så himla svårt, det gör mig frustrerad >.<
Okej, jag tävlar om ett halvtonat filter från tvspelsweb. Hon som "håller i" tävlingen heter Viktorija och henne hittar ni här (För att se inlägget med tävlingen tryck here). Om jag vinner vill jag ha det här filtret.
Och nu till bilden jag vill tävla med:
Den här bilden har jag ALLTID varit nöjd med för att jag tycker att den är så vacker. Jag älskar trädens silhuetter mot den orangegula solnedgångshimlen. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men, jag kan väl säga att jag älskar denna bilden!
(Klicka på bilden om du vill se den större)
Foto; Jag


Måste komma ihåg...

...att anmäla mig till den här tävlingen...
Foto på en fin häst.
Foto; Jag
Ni kommer få se bilder från tävlingen som jag var och fotade på i lördags när jag inte har några andra bilder hihi, för att dom är fina också :)


Tävlar: Tema Värme

Kan det bli mycket varmare? Om jag vinner vill jag ha DET HÄR motljusskyddet :)
Foto; Jag
some_text
bloglovin